Хочеш бути кандидатом, піди в СБУ

Субота, 12 січня 2019, 23:21
Гриценка викликали на допит.
Хочеш бути кандидатом, піди в СБУ

Служба Безпеки України організувала допит щодо керівника партії «Громадянська позиція»  Анатолія Гриценка через розповідання ним інформації про обставини та деталі окупації Донбасу та анексії Криму російськими військами. Так інформує прес-служба СБУ.

«Вважаємо, що свідчення громадян про відомі їм факти розгортання гібридної агресії РФ є патріотичною громадянською позицією», - заявили в СБУ, в той же час Гриценка викликали на допит як свідка.

Політик же на питання щодо обставин його допитування порадив «спитати у Президента Порошенка щодо причин». В СБУ заявили, що «були здивовані» через його заяву, адже за день до цього представник Гриценка ніби уже домовився щодо  зручного часу для допиту та уточнив причини цього виклику.

У прес-службі політика уточнили, що допит назначений на вівторок, 15 січня, на 11:00 ранку за адресою Володимирська, 33.

Нагадаємо, 12 січня Гриценко подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти України. 

Раніше повідомлялося, що кандидат у президенти і лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко за 2017 рік задекларував 334,1 тис. грн доходів.

11 січня «Громадянська позиція» висунула Гриценка в президенти. Висунення Гриценка підтримали також партії «Хвиля» Віктора Чумака, «Альтернатива» Єгора Фірсова, «Європейська партія» Миколи Катеринчука, громадський рух «Рідна країна» Миколи Томенка. 

comments powered by HyperComments