Безтурботне літо: очільника медичного закладу звинуватили у підробці документів

Четвер, 8 лютого 2018, 12:09
За процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури закінчилося досудове слідство у кримінальному провадженні щодо очільника однієї з лікарень, що розташована на Львівщині.
Безтурботне літо: очільника медичного закладу звинуватили у підробці документів

 Чоловіка звинуватили у вчиненні кримінальних правопорушень, які передбачаються ч.1 ст.366 ("Службове підроблення"), ч.2 ст.191 ("Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем") Кримінального кодексу України.

Інформує ZIK, посилаючись на прес-службу прокуратури Львівської області.Досудовим розслідуванням встановлено, що зазначений посадовець надав, знаючи, хибні офіційні папері. Мова йде про табелі обліку часу роботи лікарської амбулаторії. В них зазначено неправдопобідні дані стосовно проведення медсестрою вищевказаного медзакладу наданих їй професійних обов’язків протягом липня-серпня минулого року.

Ці вказівки підозрюваного спонукали до безпідставного надання медичній сестрі грошових коштів - зарплати обсягом в 10 тис. грн.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні надіслано до Турківського районного суду для розгляду і з'ясування всіх обставин.

Нагадаємо, що "Справжня Варта" повідомляла, що у Львівській області виявили посадовця, який брав хабарі. Це голова одного із сіл, що на Львівщині. Чоловіка підловили на отриманні неправомірної вигоди розміром в 15 тисяч гривень. Відомо, що посадовець мав на меті отримати грошові кошти за надання привілеїв одному з підприємств при укладенні договорів про виконання робіт із селищною радою..

comments powered by HyperComments