У Львівській області затримали горе-посадовця на отриманні хабара

Середа, 7 лютого 2018, 13:21
Як пише "Львівський портал", посилаючись на звістку у прес-службі прокуратури Львівської області, очільника села, що на Львівщині спіймали на отриманні незаконної вигоди у вигляді  15 тис. грн.
У Львівській області затримали горе-посадовця на отриманні хабара

Голову села будуть тримати під вартою. Позавчора слідчими Національної поліції у Львівській області разом із співробітниками Управління СБУ у зазначеній області записано факт намагання отримати хабар.

Відомо, що очільник села отримав незаконні гроші за надання привілеїв одному з підприємств при укладенні договорів про виконання робіт із селищною радою.

Учора правопорушнику повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України ("Вимагання та отримання неправомірної вигоди, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище"). До того ж визначено тримання чоловіка під вартою із залишеною можливістю внести заставу.

Ба більше, керівника "ліквідовано" із посади, яку він очолював.

 

Проводяться досудові дії.

Раніше "Справжня Варта" інформувала про ще одного горе-голову села. Останній вимагав хабар у 300 000 гривень в атовця за виділення земельної ділянки. Посадовцю грозить до 10 років проведення за ґратами.

comments powered by HyperComments