У Львові Національний корпус та ВО "Свобода" протестують проти антиукраїнської політики Польської Республіки

Понеділок, 5 лютого 2018, 17:39
Як стало відомо "Справжній Варті", сьогодні, 5 лютого, націоналісти вирішили вийти на акцію протесту, пов'язану з антиукраїнською політикою.
У Львові Національний корпус та ВО "Свобода" протестують проти антиукраїнської політики Польської Республіки

 Її в останній час почали "сповідувати" деякі представники Польщі. Зазначено, що така ситуація зачепила утворення "Комісії з переслідування злочинів проти польського народу" та закону про заборону "бандерівської ідеології".

Активісти Національного корпусу Львівщини разом з ВО "Свобода" заявили, що при умові, що ці постанови таки приймуть, за користування червоно-чорним стягом, під яким боролися та поклали голоси тисячі бійців за незалежність України, у Польщі позбавлятимуть волі строком на 3 роки. Така політика проводиться, правду кажучи, промосковськими політиками Республіки Польща та направлена на знищення добросовісних відносин між Україною та Польщею. "Маємо надію, що вище керівництво Республіки таки прийме мудру та виважену позицію й не допустить ухвалення антиукраїнських законів - відповідна наша заява була передана Генеральному консулу Республіки Польща у Львові", - твердять вони.

Нагадаємо, ми писали повідомляли, як представники ЗМІ мітингували з акцією «Прозора реформа Суспільного – безпека інформаційного простору України». Журналісти твердять, що на ТБ стало мало аналітичних програм та багато розважальних.

comments powered by HyperComments