На Львівщині побили не нардепа Лозового, а місцевого ветерана АТО - ЗМІ

Понеділок, 23 жовтня 2017, 11:36
Конфлікт виник через собаку.
На Львівщині побили не нардепа Лозового, а місцевого ветерана АТО - ЗМІ

Як повідомляє ЗІК, до поліції 22 жовтня поступило звернення за фактом зникнення собаки: “О 18.05 надійшло повідомлення у поліцію від гр. Л.Й.Климкович з с. Волосянка, Сколівського району, Львівської області, про те, що Лозовий забрав в неї собаку і відмовлявся повертати, бо, на його думку, вона не доглядає пса. Чоловік власниці поїхав за народним депутатом і в селі Хащованя забрав собаку назад. Під час цього виникла суперечка, але без насильства. Натомість нардеп все повернув так, буцімто його побили”.

Андрій Лозовий, у свою чергу, стверджує, що був побитий.

"Замовником нападу на мене є лісова мафія, а конкретно начальник ДП "Славський лісгосп" Сергій Кокотць і його ставленик - кандидат на голову Славської ОТГ від влади Володимир Бега. Щиро вдячний начальнику Національнлі поліції, генералу Сергію М. Князєву за оперативну реакцію. Головне, щоб Кокотць і Бега понесли відповідальність, а не лише виконавці. Наразі побитий Володимир Луцик уже склав заяву у Сколівському райвідділку поліції щодо побиття", - написав він на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як повідомляє Дивись.info,  конфлікт стався через те, що люди, які приїхали разом із нардепом у селище Хащованя, не хотіли віддавати мешканцям собаку, якого начебто підібрали на дорозі.

Через цей конфлікт невідомі, що приїхали разом із Лозовим, побили місцевого ветерана АТО Володимира Луцика.

«Односільчанин розповів, що в нього пропав собака. І попросив допомогти знайти собаку. Ми гуртом поїхали шукати собаку і побачили невідому машину, там сидів водій, ми у нього запитали, чи є у них собака і попросили показати собаку. Сказали, що ми запевняємо, що у собаки є господар і що він з нами. Водій сказав, що не може цього зробити без команди свого начальника, але відмовився його кликати. Далі почали збиратися люди, ми стояли й чекали. Потім ми зайшли у народний дім у селі Хащованя, виявилося, що це народний депутат», - цитує видання місцевого ветерана АТО Володимира Луцика. 

Завіряння місцевих жителів про те, що собака має власника не допомогли, і люди, що приїхали із Лозовим, не захотіли віддавати пса. Через це стався конфлікт, в результаті якого невідомі, що приїхали із нардепом Лозовим, побили Володимира Луцика.

Зараз він має сліди побиття на обличчі, скаржиться на постійний головний біль.

Як повідомляють очевиднці, нардепа Лозового не били. 

Це не єдина бійка на Львівщині, що виникла із-за собаки. Так, напередодні вночі у Львові виникла масова бійка через те, що один із учасників конфлікту зачепився за собачий повідок. Це сталося на вулиці Шевченка. 

У бійці взяли участь семеро. З`ясувалося, що чоловік ішов додому з сім'єю і собакою на повідку,  четверо молодиків сиділи в автомобілі біля місцевого магазину. Коли один чоловіків виходив з автомобіля, то зачепився за собачий повідок. Виникла словесна перепалка. Хлопці викликали підмогу і почалася бійка.

comments powered by HyperComments