По периметру провалля на Львівщині встановлена охорона

Понеділок, 2 жовтня 2017, 15:01
Після землетрусу на Львівщині утворилися провалля.
По периметру провалля на Львівщині встановлена охорона

По це повідомляє "Львівська хвиля", передає "Справжня Варта". 

Нагадаємо, повідомлення про землетрус 29.09.17 року з`явилося в 21.46 год, він стався в районі м. Дрогобич. По даних обробки сейсмічної мережі відділу сейсмічності Карпатського регіону ІГФ НАН України: координати епіцентру широта 49.3018 град, довгота 23.6019 град; глибина гіпоцентру в межах 2.2 км.

На території шахтного поля рудника №2 ПАТ «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал» 30 вересня 2017 року було виявлено провалля земної поверхні.

На місці події був організований цілодобовий моніторинг ситуації та виставлена охорона по периметру провалля. Через загрозу надзвичайної ситуації на автодорозі Дрогобич-Трускавець обмежено руху великовантажного транспорту. 

Комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення обмежити доступ людей до місця провалу, залучивши працівників поліції, ДНСН та рятувальників, створити робочу групу з фахівців «Полімінералу», які будуть проводити цілодобове чергування та спостереження за ситуацією; ввести режим обмеження руху великовантажного транспорту на автодорозі Дрогобич-Трускавець та звернутись до ПАТ «Інститут гірничо-хімічної промисловості «Гірхімпром» й Івано-Франківського інституту нафти і газу для проведення досліджень карстових провалів.

comments powered by HyperComments