"Обшуки" СБУ в управлінні освіти Львова: деталі

Понеділок, 4 вересня 2017, 17:32
Працівники СБУ прийшли в управління освіти ЛМР з офіційним листом щодо надання їм окремих нормативно-розпорядчих документів.
"Обшуки" СБУ в управлінні освіти Львова: деталі

Про це у коментарі Вголосу розповіла директор департаменту освіти Львівської міської ради Галина Слічна, передає "Спавжня Варта". 

«Я не розумію звідки «взялась» інформація про обшуки: офіційно заявляю, що таких дій працівники СБУ в управлінні освіти  не здійснювали, - зазначила Галина Слічна. - Не було також жодних вилучень документів. Працівники СБУ прийшли в управління освіти з офіційним листом щодо надання їм окремих нормативно-розпорядчих документів. Працівники управління зробили їм усі ксерокопії, поставили позначку: «копії вірні» і на тому усе завершилось».

Раніше ЗМІ повідомляли, що общуки проводяться в рамках кримінального провадження за ст. 363 (порушення правил експлуатації комп’ютерів, автоматизованих систем, комп’ютерних мереж або мереж електрозв’язку, або порядку чи правил захисту інформації, яка у них обробляється) Кримінального кодексу України. Про факт проведення обшуків видання Zaxid.net повідомиляло з посиланням на джерела у Львівській міськраді.

Як зазначив «Львівський портал», ця стаття застосовується під час випадків хакерських атак, блокування чи злому сайтів.

comments powered by HyperComments