Сьогодні на Личаківському кладовищі вшанували пам'ять борців за Незалежність України

Середа, 23 серпня 2017, 16:14
З нагоди 26-ої річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України відбулись урочистості на Личаківському кладовищі. Громадські діячі та політики зібрались аби вшанувати пам'ять новітніх українських Героїв, котрі віддали своє життя у боротьбі за Україну.
Сьогодні на Личаківському кладовищі вшанували пам'ять борців за Незалежність України

На церемонії був присутній голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, а також українські військові, представники духівництва та громадськість. Кожен виказав свою пошану квітами, були запалені лампадки на могилах загиблих під час Революції Гідності борців за волю України, похованих на полі почесних поховань № 67, а також на могилах полеглих під час Антитерористичної операції військових, похованих на полі почесних поховань № 76.

"Ми повинні відчувати величезну вдячність Героям АТО, як поклали свої життя захищають нашу незалежність. І наша історія завдяки їм буде написана не лише втратами, а й перемогами. Ми – велика нація, і ми переможемо», - наголосив Олег Синютка.

Також військові капелани та священики відслужили панахиду за новітніми Героями, всі разом помолились за мир на теренах України.

Нагадаємо, Як у Львові День Державного Прапора святкували

comments powered by HyperComments