У Львові розпочався фестиваль «Повен Стіл»

П'ятниця, 18 серпня 2017, 18:33
Сьогодні, 18 серпня у Львові розпочався фестиваль «Повен Стіл». Відвідати захід можна на ринку «Шувар» . Фестиваль об’єднав українських виробників локальних продуктів.
У Львові розпочався фестиваль «Повен Стіл»

Фестиваль включає в себе ярмарок, на котрому відвідувачі можуть придбати якісну гастрономію. Фестиваль акцентує на фермерських сирах, молочних продуктах, домашніх ковбасах, паштетах,  копченостях,  хлібі та випічці, різноманітних соусах, солодощах тощо.

 «Хороша ініціатива ТзОВ ОРСП «Шувар» на одній локації зібрати виробників нішевих, органічних продуктів та познайомити з ними споживачів. Ця продукція - якісна, цікава та з високою доданою вартістю. Нашим завданням, як облдержадміністрації, ще більше сприяти промоції таких виробників, надавати можливість для розвитку. Адже за кожним окремим виробником стоять особистості, які працюють в Україні, створюють робочі місця та виготовляють особливі та оригінальні продукти, не шукаючи кращих можливостей за кордоном», - наголосила Наталія Хмиз - директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА.

Програма фестивалю включає в себе кулінарні воркшопи, конкурси та розваги, майстер-клас зі створення оригінального кошика до Спаса, частування кавунами.

Відвідати фестиваль зможете до 19 серпня.

Нагадаємо, Фестиваль "Баба Род" відбудеться на Знесінні

comments powered by HyperComments