Проїзд у Львові не підвищать, - "Успіх-БМ"

Максим Бурич  |  Вівторок, 8 серпня 2017, 15:26
Ціна проїзду на маршрутки у Львові не буде підвищена, бо цим питанням ніхто не займається
Проїзд у Львові не підвищать, - "Успіх-БМ"

Так прокоментував питання "Справжної Варти" про потребу підвищення тарифу на проїзд у маршрутках у телефонній розмові заступник директора ТзОВ "Успіх- БМ" Володимир Іськович. На його думку, навіть потрібне підвищення проїзду у громадському транспорті не відбудеться, тому що ніхто цим питанням у міській раді Льова не буде займатись.  

"Економічне життя наразі диктує своє. Так, підвищити проїзд потрібно, але ніхто це робити не буде. Ми можливо були б і раді підняти ціни, але ж є і мораль, яка не може цього дозволити", - зазначив Володимир Іськович.  

Ще один перевізник у Львові протилежної думки. Голова Львівського обласного осередку всеукраїнської громадської організації "Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників" Іван Велійка вважає, що підняти тариф на проїзд у автомобільному громадському транспорті треба не менше як до 6 гривень.  

"Ми вже по другому колу подали розрахунки на тарифи до міської ради Львова. Не менше 6 гривень має бути проїзд у маршрутках. Такі цифри показує розрахунки щодо вартості проїзду", - зазначає Велійка.  

Підвищеня вартості проїзду у трамваях, на думку Велійка, також повинно відбутись. 

"Це нормальне явище. Вартість має бути підвищена, тому що там також збільшилась витратна частина. Коли порівнювати вартість електроенергії та палива, то  стає зрозуміло навіщо підвищення тарифу", - коментує Велійка. 

Вартість проїзду у громадському транспорті виходить з розрахунків, які основані на продуктивності підприємства, зокрема: 

Вартість палива (що займає найбільший процент витрат), зарплатня водіям, оновлення рухомого складу та ремонт техніки тощо. 

Нагадаємо, Садовий піднімає вартість проїзду у електротранспорті Львова.

comments powered by HyperComments