Вартість проїзду у маршрутках Львова має зрости до 6 грн, - Велійка

Максим Бурич  |  Вівторок, 8 серпня 2017, 14:44
Перевізники знову говорять про великі затрати на паливо
Вартість проїзду у маршрутках Львова має зрости до 6 грн, - Велійка

Вартість проїзду у львівських маршрутках має зрости. Про це у телефонній розмові з "Справжня Варта" повідомив голова Львівського обласного осередку всеукраїнської громадської організації "Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників" Іван Велійка.

Ціна на перевезення пасажирів у громадському транспорті Львова, зокрема маршрутки та автобуси має бути підвищена.  

На думку Велійки, коштувати проїзд у громадському транспорті має коштувати не менше 6 гривень. Така ціна, на його думку, обгрунтована. 

"Ми вже по другому колу подали розрахунки на тарифи до міської ради Львова. Не менше 6 гривень має бути проїзд у маршрутках. Такі цифри показують розрахунки щодо вартості проїзду", - зазначає Велійка.  

Підвищеня вартості проїзду у трамваях, на думку Велійки, також повинно відбутись. 

"Це нормальне явище. Вартість має бути підвищена, тому що там також збільшилась витратна частина. Коли порівнювати вартість електроенергії та палива, то  стає зрозуміло навіщо підвищення тарифу", - коментує Велійка. 

Вартість проїзду у громадському транспорті виходить з розрахунків, які основані на продуктивності підприємства, зокрема: 

Вартість палива (що займає найбільший процент витрат), зарплатня водіям, оновлення рухомого складу та ремонт техніки тощо. 

Нагадаємо, Садовий піднімає вартість проїзду у електротранспорті Львова.

comments powered by HyperComments