У Львові погодили питання перед сесією міської ради

Максим Бурич  |  Середа, 19 липня 2017, 18:39
Міський голова Львова Андрій Садовий погодив перелік питаннь на завтрашню сесію міської ради
У Львові погодили питання перед сесією міської ради

Сьогодні, 19 липня, у Львові відбулась апаратна нарада, на якій був затверджений перелік питаннь, за які завтра буде проводитись голосування. Під час наради спільним рішенням присутніх були виключені деякі питання. 
Порядок денний завтрашньої сесії міської ради не сильно змінився, а деякі технічні питання були тимчасово виключені для доопрацювання.
Так, за погодженням присутніх на апаратній нараді міської ради зняті з переліку були питання щодо створення ОСББ, зняття на доопрацювання технічних питаннь щодо діяльності комунальних підприємств, зокрема ЛКП «Центр земельного кадастру та землеустрою» тощо.

Під час завтрашньої сесії міської ради запланований розгляд 104 питаннь порядку денного зокрема:
1.    Про затвердження порядку денного 9-ї сесії Львівської міської ради 7-го скликання.
2.    Про звіт про роботу виконавчих органів міської ради за 2016рік
3.    Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2017 рік.
4.    Інформація про стан вирішення проблеми поводження з твердими побутовими відходами у м.Львові.    
5.    Про внесення змін до ухвали міської ради від 29.06.2017 № 2163 “Про організацію вивезення твердих побутових відходів у м. Львові на період до 30.06.2019“
6.    Про внесення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.
7.    Про затвердження Програми “Львів науковий“ на 2017-2018 роки.
8.    Про виділ з ЛКП “Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс“ нового комунального підприємства. 
9.    Про надання ТзОВ “Галіція-Сервіс“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 2-а. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 27.04.2017, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
10.    Про затвердження ТзОВ “Данко-два“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. І. Миколайчука, 38. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 29.06.2017, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд). 

comments powered by HyperComments