Львівські депутати вимагають зберегти Академію сухопутних військ

Четвер, 29 червня 2017, 14:36
Відповідне звернення до Президента України, Голови РНБО, Прем'єр-міністра України зачитав сьогодні, 29 червня, на пленарному засіданні Львівської міської ради депутат-укропівець Іван Гринда.
Львівські депутати вимагають зберегти Академію сухопутних військ

У зверненні укропівця зокрема, йдеться: «ми, депутати Львівської міської ради, обурені фактом можливого переведення частини фахової підготовки курсантів з Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного до інших військових навчальних закладів. Про це повідомляє "Справжня Варта" із посиланням на прес-службу "Укропу".

"Яскравим прикладом можливої реорганізації навчального закладу є ймовірний перевід навчання офіцерів-танкістів (командирів танкових підрозділів) та офіцерів з інженерного забезпечення військ (офіцерів-саперів) до міст Харкова і Кам’янця-Подільського, відповідно. Ми переконанні, що такі кроки у напрямку зменшення ваги військової освіти на теренах нашого міста є недоречними як з економічної так і з військово-патріотичної точки зору", - йдеться у зверненні, виголошеному Іваном Гриндою.

У своїх коментарях депутат-укропівець зазначив:

«Сьогодні триває війна, якісь переведення в цей час, навіть певної частини академії зі Львова до інших військових навчальних закладів, - є неприпустимими, можуть свідчити про бажання певних антиукраїнських сил знищити або забрати Академію Сухопутних Військ зі Львова взагалі. Подібна «часткова» реорганізація, може призвести до послаблення обороноздатності нашої країни», - прокоментував виголошене звернення депутат.

Нагадаємо, більше 70 офіцерів запасу були призвані до лав збройних сил згідно призову.

Більше новин Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

 

comments powered by HyperComments