Львівських офіцерів призвали в армію

Максим Бурич  |  Четвер, 29 червня 2017, 13:07
Більше 70 офіцерів запасу були призвані до лав збройних сил згідно призову.
Львівських офіцерів призвали в армію

Сьогодні, 29 червня, Львівський обласний військомат відзвітував про виконання призову по офіцерам запасу. 

За словами військового комісара підполковника Олександра Тіщенко, відбувся перший етап призову. Львівщина показала найкращі результати та перевиконала план призову. 

«Ми на цей раз призвали 72 офіцери, з яких 15 жінок. Ми навіть перевиконали план на 115%. Люди йшли у більшості добровільно, проте є і випадки, коли призов відбувся примусово», - зазначає Олександр Тіщенко. 

Наступний призов, за словами військового комісара, планується вже на осінь 2017 року. Як і нинішній, наступний призов офіцерів запасу буде відбуватись на 18 місяців служби. У військоматі зазначають, що призвані офіцери будуть отримувати зарплатню в 10-11 тисяч гривень на місяць. 

«За офіцерами закріплюється робоче місце, вони отримують можливість стати в чергу на отримання житла та отримувати офіцерську зарплатню десь 10-11 тисяч гривень», - зауважив Олександр Тіщенко. 

Як зазначає військовий комісар, цей призов навіть відзначився так званим «скандалом». Жінка-офіцер хотіла попасти в ряди призову, але її не пускали через перевиконання плану. Як зазначив Олександр Тіщенко, вона наполегливо себе вела, і працівники військомату знайшли можливість записати жінку на службу до армії.

comments powered by HyperComments