У Миколаєві на Львівщині заговорили про відставку мера

Олег Довганик  |  Вівторок, 27 червня 2017, 20:11
614 жителів Миколаєва зареєструвалися на сьогоднішніх громадських слуханнях
У Миколаєві на Львівщині заговорили про відставку мера

Через львівське сміття громада Миколаєва ініціює відкликання міського голови. Про це у "Фейсбуці" повідомив керівник фракції Миколаївської міської ради Михайло Галущак.

"614 жителів Миколаєва зареєструвалися на сьогоднішніх громадських слуханнях. Прийняли - зобов'язати міську раду відкликати рішення про прийом Миколаєвом сміття зі Львова. Дане рішення міська рада прийняла на своїй сесії минулої середи, всупереч рішенню попередніх громадських слухань. 50 людей зголосилися збирати підписи про відкликання А.Щебеля", - написав Михайло Галущак.

Натомість під час громадського віче, яке відбулось у Миколаєві у суботу чітко зафіксовано те, хто насправді хоче заблокувати прийом львівського сміття.

Якщо раніше представники фракції "Самопоміч" не голосували за прийом сміття зі Львова, то тепер вони підбурюють людей на те, що львівське сміття - це зло. Також у приватних розмовах зазнають, що мер міста Миколаєва не мав права погоджуватись приймати сміття зі Львова.

Нагадаємо, голова Львівської ОДА Олег Синютка наголошує на тому, що рішення державної комісії про очищення міста від відходів буде виконано.

comments powered by HyperComments