За 3 роки Львів втратив майже 9 млн грн на оренді приміщень, - Добродомов

П'ятниця, 23 червня 2017, 13:19
Про ценаписав лідер «Народного контролю», секретар Антикорупційного комітету ВРУ Дмитро Добродомов на своїй сторінці у Facebook.
За 3 роки Львів втратив майже 9 млн грн на оренді приміщень, - Добродомов

Як зазначив Дмитро Добродомов, за результатами ревізії діяльності Управління комунальної власності Львівської міськради за 2011-2014 роки Львів втратив 8 млн 874 тис. грн на оренді приміщень.

"За результатами цієї ревізії відкрито дві кримінальні справи ще у 2014 році. Проте доля даних кримінальних справ не відома, і не факт, що ведеться розслідування. Хочу наголосити, що Інна Свистун займає посаду начальника Управління комунальної власності ЛМР ще з 2013 року, і проблема з комунальним майном не виникла вчора. І навряд чи настільки масштабні і корупційні схеми обійшлись без уваги та співпраці з начальницею Управління", – написав нардеп.

Добродомов зазначив, що за  даними фактами ним було направлено два депутатські звернення: до обласної прокуратури і поліції щодо стану розслідування кримінальних проваджень, що зареєстровані були ще 3 роки назад. А також - Управління комунальної власності Львівської міськради, щоб вони пояснили, чому орендодавці не платили пеню за прострочення орендної плати та на яку фактичну суму забезпечено повернення проблемної заборгованості до міського бюджету.

Нагадаємо, ведеться кримінальне провадження щодо осіб, котрі шахрайським способом заволоділи понад двома десятками об’єктів нерухомості у Львові.

Окрім цього, профспілки Львова протестують проти розкрадання майна громади.

Раніше щодо чиновників Львівської міськради відкрили кримінальне провадження.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments