Правоохоронці Львівщини розшукують підозрюваних за фактом розкрадання комунального майна

Понеділок, 12 червня 2017, 12:57
Ведеться кримінальне провадження щодо осіб, котрі шахрайським способом заволоділи понад двома десятками об’єктів нерухомості у Львові.
Правоохоронці Львівщини розшукують підозрюваних за фактом розкрадання комунального майна

За фактами кримінальних правопорушень,  передбачених ч.3 ст.190, ч. 4 ст. 190, ч.3 ст.365-2 КК України продовжується пошук підозрюваних. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.

\Як зазначають правоохоронці, у вказаному кримінальному провадженні трьом особам вже повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 190, ч. 4 ст. 190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинене у великих та особливо великих розмірах).

Двом підозрюваним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави: одному - 240 тис грн, іншому - 1 млн 984 тис грн. При цьому, суми застави дорівнюють вартості об’єктів комунальної власності, якими останні незаконно заволоділи.

Третій підозрюваний, у власності якого перебувають ще 2 об’єкти нерухомого майна комунальної власності, переховується від органів слідства та суду і його місцезнаходження на даний час невідоме. 

Після встановлення місця знаходження останнього, суд розгляне клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зазначимо, що за вчинення вказаного злочину підозрюваним загрожує покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, депутати вимагають надати повний перелік комунального майна Львова та звіт про його інвентаризацію. Йдеться про десятки приміщень, які були незаконно передані у користування з реєстрів.

Раніше, біля входу у Львівську міськраду зібралася група пікетувальників, які вимагали відставки керівника управління комунальної власності ЛМР Інни Свистун та припинення розкрадання комунального майна.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments