Сміттєва блокада головного мозку

Четвер, 22 червня 2017, 11:21
Сотні листів про прийняття сміття від ЛМР владі інших міст — це спам.
Сміттєва блокада головного мозку

Днями Львівська міськрада оприлюднила сотні відмов на листи про прийняття сміття: за попередніми даними, міська рада надіслала 495 звернень, отримала 229 відмов і лише 9 відповідей були зі згодою прийняти сміття зі Львова.

Втім, прискіпливі активісти вирішили перевірити надану інформацію і виявили, що останнє звернення Садового до місцевих рад було датоване 28.03.2017, і це була масова спам-розсилка “листів щастя” міським головам.

“Про що це говорить:

1) Що ніякої "сміттєвої блокади" немає. З моменту останніх звернень пройшло 3 місяці, сміття зі Львова вивозилось, незважаючи на відмови. Тепер виникає запитання куди вивозилось сміття?

2) Що пан Садовий за останні 3 місяці не зробив НІЧОГО для вирішення проблеми. То може сміттям заблокований головний мозок Садового?

3) Що пан Садовий, здійснюючи спам-розсилання листів міським головам, не робив нічого для вирішення проблеми взагалі. На мій погляд, абсолютно логічно, що відповіддю на спам буде відмова. А щоб не було відмови треба домовитись, обговорити моменти, в тому числі оплату за захоронення сміття, об’єми сміття і т.д. І тоді можна на щось розраховувати”, - зазначає активіст у Фейсбуці.

Слід зазначити, у багатьох листах написано, що місто до якого звертався Садовий, не має власного сміттєзвалища. 

“А отже Садовий писав листи не для того, щоб вирішити проблему, садовий писав спам всім підряд аби піаритись, що він щось робить”, - резюмує активіст.

Мери міст області про сміття у Львові: Чому Садовий нічого не робить, а ми маємо йому допомагати.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments