Є підозри, що в е-чергу до ДНЗ у Львові втручаються чиновники ЛМР, - Дякович

Середа, 14 червня 2017, 17:29
Львівські чиновники ігнорують проблему з електронною чергою в дитсадки.
Є підозри, що в е-чергу до ДНЗ у Львові втручаються чиновники ЛМР, - Дякович

Днями у Львівській міській раді мала відбутися дуже гостра розмова про електронну чергу в дитсадочки міста. Це питання мало бути одним із головних під час засідання депутатської комісії гуманітарної політики ЛМР. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу УГП.

“Десятки активістів та батьків поширили інформацію про це у соцмережах, чекали онлайн-трансляції та якісних рішень чиновників. Проте голова гуманітарної комісії скасувала проведення засідання - просто не погодила порядку денного”, - йдеться у повідомленні.

Разом із тим, депутат від Галицької Партії, член комісії гуманітарної політики ЛМР Ігор Дякович підозрює певні махінації у роботі системи.

“Є багато підозр, що електронна черга до садочків у Львові ніяка не електронна, що насправді в її роботу втручаються чиновники міської ради. Тому наша фракція ініціює проведення позачергового засідання комісії гуманітарної політики, щоб якомога швидше розібратися з цією ситуацією у місті”, - заявив Ігор Дякович.

Посадовець додав, що колег-депутатів закликають негайно зібратися і вирішити проблему з електронними чергами у Львові. Ігор Дякович також звернувся із цього приводу до комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова.

Раніше повідомлялося про те, що не усі бажаючі зможуть потрапити до дошкільних навчальних закладів, оскільки в електронній реєстрації зареєстровано в межах 10 тис. осіб, а ДНЗ Львова можуть прийняти лише 7 тис. дітей.

Перевірити дані про опрацювання заявок та розсилку повідомлень про зарахування у дитсадок можна за посиланням.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments