У Винниках забудовник не виконує інфраструктурних зобов’язань

П'ятниця, 9 червня 2017, 18:51
Замість позову до суду - отримує кошти від міста.
У Винниках забудовник не виконує інфраструктурних зобов’язань

Понад два роки у Винниках, що біля Львова, забудовник ігнорує свої інфраструктурні зобов’язання, передбачені договірними умовами, - зазначив депутат Винниківської міськради  Володимир Почаєвець.

Депутат неодноразово висвітлював проблему у своїх запитах. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу “Народного контролю”.

Під час сесії 8 червня Володмиир Почаєвець звернувся до виконкому ради з вимогою ухвалити процесуальне рішення, щоб притягнути ТОВ «Мегатек», який зводить багатоквартирні будинки, до відповідальності за порушення умов договору та ухилення від виконання зобов’язань – будівництво об’єктів інфраструктури на вул. Винна Гора.

За його словами, договірні умови передбачають зведення компанією-забудовником дитячого садочка (70 місць), гімназії (150-200 місць ), актового залу, двох спортивних залів, басейну для дитячого садочка та гімназії.
“Звернення до міської ради не дали бажаного результату ні за керівництва Уварова, ні тепер за Квурта. А в грудні 2016 року Винниківська міська рада взагалі зарахувала ТОВ «Мегатек» у рахунок інвестиційного внеску понад 800 тис. грн за водяну трубу, підведену до новобудов”, - наголосив депутат.

На сьогодні забудовано більше 70% земельної ділянки, «Мегатек» повідомляє про завершення будівництва житлового комплексу, проводить демонтаж будівельного обладнання, вивезення будівельної техніки. 

“Це свідчить, що зобов’язання із будівництва об’єктів соціальної інфраструктури так і не планують проводити. Цікаво як житиметься мешканцям нових будинків, якщо поруч не буде ні садочка, ні гімназії?”, – резюмував Володимир Почаєвець.

Нагадаємо, у Львові проблема з дитсадками: не всі охочі втраплять на навчання.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments