Львівська міська рада продовжує лобіювати інтереси монополістів

П'ятниця, 9 червня 2017, 15:57
Львівські “укропівці” акцентують на підтримці ЛМР ПАТ «Львівгаз» та ТОВ «Львівгаз збут».
Львівська міська рада продовжує лобіювати інтереси монополістів

8 червня, під час сесії ЛМР, голова фракції політичної партії "Українське об’єднання патріотів - УКРОП" Ігор Телішевський звернувся з вимогою скасувати затверджені департаментом житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради списки будинків на встановлення загальнобудинкових лічильників газу. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу партії.

"З 2011 року у тариф було закладено вартість встановлення індивідуального лічильника газу, таким чином, кожен мешканець сплачуючи за використання газу, оплачує та має право на встановлення такого у своєму помешканні. Свавілля монополістів ПАТ "Львввгазу" щодо встановлення загальнобудинкових лічильників газу, не може лобіюватись можновладцями, доводячи людей до відчаю та зубожіння", – наголосив Ігор Телішевський.

Більшість депутатів Львівської міської ради не підтримали дану позицію, вважаючи нормою плачевне матеріальне становище своїх громадян та продовжують сприяти монополістам ПАТ «Львівгаз» та ТОВ «Львівгаз збут».

Слід зазначити, що при встановленні загальнобудинкового газового лічильника,мешканці позбавляють права на безкоштовне встановлення квартирних лічильників.

Нагадаємо, у Львові надали докази щодо незаконного встановлення будинкових лічильників газу: ТОВ "Львівгаз збут" незаконно встановив лічильники, не дивлячись на постанову №400 від 24.03.2016 НКРЕКП.  Згодом дії "Львівгазу" щодо встановлення лічильників визнали незаконними, а НКРЄКП також зобов’язала здійснити перерахунок незаконно здійснених нарахувань.

Раніше відбулися зміни у платіжках від “Львівгаз збуту”: споживачам надаватимуть інформацію у кіловат-годинах, гігакалоріях та мегаджоулях. 

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments