Школярі-книгомани зі всієї України відвідали львівський Дитячий Форум Видавців

Неділя, 4 червня 2017, 16:03
Діти-переможці читацького конкурсу Книгоманія прибули до Львова.
Школярі-книгомани зі всієї України відвідали львівський Дитячий Форум Видавців

40 учнів 6 і 7 класів з ріних куточків країни взяли участь у пригодницькому турі по Львову: відвідали Дитячий Форум Видавців, вечірку у Геокуполі, подискутували з письменниками, грали у квест по Середмістю та розважалися з магами у "львівському Хогвартсі" та переглянули українські короткометражки у Палаці мистецтв.

“Сучасні українські книжки для дітей стали значно різноманітнішими. Вони стали крутіші і в оформленні, і за змістом. А ще мені, як автору, помітно, що конкуренція тут постійно підвищується. І це насправді круто”, - розповіла дитяча письменниця, авторка книжки "Леля з будиночка на дереві", Юлія Лящинська.

Як розповів Олег Бакулін, співорганізатор Книгоманії цього року та активіст ГО "Свербивус", з учасниками неймовірно цікаво проводити час. 

Окрім цього, для багатьох дітей Книгоманія  - це не лише знакова подія, а єдиний літературний захід, що проходить в їхньому селищі чи містечку. Діти розважаються у Львові, аби передати одноліткам інформацію, що читання — це круто.

Нагадаємо, 1 червня, у День захисту дітей, у Львівському Палаці мистецтв стартував ювілейний Дитячий форум «Космовізія: Супергерої та книжкова туманність» з космічного корабля, що має вигляд великого білого геокупола, і з пасажирами на борту.

Раніше "Справжня Варта" розповідала як брутальні львівські байкери дітям гроші на операції збирали.

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments