У Львові діток запрошують у політ книжковим космосом (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 1 червня 2017, 20:48
У Львові стартував ювілейний Х Дитячий форум.
У Львові діток запрошують у політ книжковим космосом (ФОТО)

Cьогодні, 1 червня, у День захисту дітей, у Львівському Палаці мистецтв стартував ювілейний Дитячий форум «Космовізія: Супергерої та книжкова туманність» з космічного корабля, що має вигляд великого білого геокупола, і з пасажирами на борту – юними переможцями книжкового конкурсу «Книгоманія», які прибули до Львова зі всієї України. 

Привітати переможців прийшли й представники влади, зокрема, заступник голови Львівської ОДА з гуманітарних питань Оксана Стоколос-Ворончук

«Сьогодні розпочинається надзвичайне свято, яке веде нас у знання. Саме книга дозволяє бути самими собою, вчить нас бути мудрими і веселими, вміти радіти життю. Любі діти, я хочу побажати вам натхнення і сили для того, щоб поринути у нові позапланетні дослідження», - звернулась до юних книгоманів чиновниця. 

Загалом цьогорічна програма Дитячого Форуму налічує близько 800 заходів та понад чотири сотні учасників. Оскільки Форум відбудеться у форматі великої гри «Космовізія: супергерої та книжкова туманність», де за легендою врятувати всесвіт можуть лише діти, які здобудуть дев’ять суперсил, тож на учасників чекають такі сегменти з планетами та суперсилами:

Іван Сила, енергійна суперсила, 130 заходів;
Земля світлячків, допитлива суперсила, 102 заходи;
Джури козака Швайки, перевтілювальна суперсила, 60 заходів;
Країна Недоладія, мандрівна суперсила, 80 заходів;
Чудове Чудовисько, творча суперсила, 115 заходів;
Бузиновий цар, природолюбна суперсила, 100 заходів;
Маленький принц, пам’ятлива суперсила, 64 заходів;
Тореадори з Васюківки, винахідлива суперсила, 310 заходів;
Петрик П’яточкін, кмітлива суперсила, 300 ігрових батлів.
 

comments powered by HyperComments