Мати — берегиня сім'ї , сім'я — берегиня держави. Хода до Дня Матері у Львові

Вікторія Христич  |  Неділя, 14 травня 2017, 12:19
День матері – найтепліше і найважливіше свято, присвячене українським жінкам. В неділю, 14 травня у місті Лева вшанують українських матерів.
Мати — берегиня сім'ї , сім'я — берегиня держави. Хода до Дня Матері у Львові

Жінка-мати – образ України загалом та сильної жінки-українки, що народжує майбутнє Батьківщини, – каже один з організаторів заходу, лідер "Національного Корпусу" на Львівщині Святослав "Хоробрий" Сірий. Окрім НК, організаторами ходи на честь Дня Матері виступили ...

виступили інші львівські праві - "Свобода", Правий Сектор, ОУН, Дух Нації та Сокіл. Націоналісти запрошують усіх містян долучитися до заходу та вшанувати українських матерів. Початок ходи о 13:30 від пам'ятника Андрею Шептицькому.

Нагадаємо, 1-2 травня, до Міжнародного дня сім’ї у Національному університеті «Львівська політехніка» пройшлов унікальний захід - Львівський фестиваль сім’ї. У рамках заходу “Lviv Family Fest. Територія розвитку стосунків” відбулися близько 40 майстер-класів від провідних спеціалістів у сфері сімейного консультування на тему кохання, подружніх взаємин, батьківства, виховання дітей, стосунків із батьками, психолофізіології новонароджених, лідерські здібності в дітях та інше.

До речі, 2 березня у Львівському музеї етнографії та художнього промислу відкрилась виставка Дани Виноградової “Буремна Україна”. Унікальність виставки у тому, що художниця пройшла війну: спершу волонтером, а згодом і воїном Добровольчого Українського Корпусу у війні з російським агресором. 

Більше новин про День матері та украінські свята читайте на сайті "Справжня Варта".

comments powered by HyperComments