Кращих хокеїстів за підсумками сезону нагородили на Яворівщині

Неділя, 14 травня 2017, 09:01
Відзначили спортсменів різних вікових категорій.
Кращих хокеїстів за підсумками сезону нагородили на Яворівщині

Нещодавно у Новояворівську, на Льодовій арені міста, відбулось урочисте нагородження переможців та призерів національних та міжнародних змагань за підсумками хокейного сезону 2016-2017 років.

До урочистостей приєдналися: заступник голови Львівської обласної державної адміністраціїОДА Оксана Стоколос-Ворончук, керівник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода, голова обласної федерації хокею Микола Романюк, представники районної влади, ветерани хокейної гри, уболівальники.

Нагороди вручали кращим гравцям хокейного клубу “Галицькі леви”, за результатами юнацького чемпіонату України, Карпатської хокейної ліги та крупних міжнародних турнірів.

Тренери, керівники клубу, представники обласної федерації хокею також отримали відзнаки від Львівської облдержадміністрації, НОК України, національних федерацій хокею та фігурного катання, відділення НОК України у Львівській області, владних структур Яворівщини та міста Новояворівська.

“Галицькі леви” отримали і приємний подарунок від молодих фігуристів, які презентували льодове свято, зрежисоване тренером Яворівської ДЮСШ Сусанною Овсепян.

Завершив урочистості дружній матч за участі найстарших та наймолодших «левів» та за підтримки тренера Михайла Чіканцева.

Більше новин із життя Львова  та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments