Львівський сквер прикрасили ошатними вишиванками (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 10 травня 2017, 17:08
Від сьогодні бере свій початок другий Фестиваль вишиванки.
Львівський сквер прикрасили ошатними вишиванками (ФОТО)

Сьогодні, 10 травня, у центрі Львова, а саме у сквері «На Валах» відбулось урочисте відкриття другого щорічного Фестивалю вишиванки, який розпочався із виступу чарівних жінок із "Галичанки" та прикрашання дерев вишиванками. 

Зодягання дерев у вишивані "костюми"стане першою ластівкою подій, які проведуть в рамках Фестивалю вишиванки. Організували акцію ГО «Розвиток Громади» за сприяння Департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

"З 25 квітня ми проводимо уроки етнографії по школах, де ми ми демонструємо фільм про вишиванку "Спадок нації". А фіналом фестивалю стане святкування 18 травня на проспекті Свободи перед Оперним театром, де ми плануємо цікаву та насичену програму для великих та малих: вікторини, конкурси, модні покази, музичні виступи відомих виконавців. Родзинкою ж цьогоріч буде встановлення рекорду України: ми принесемо до сцени найбільший пляцок-вишиванку, яким після реєстрації рекорду ми частуватимемо усіх охочих", - розповіла "Справжній Варті" співорганізатор фестивалю Оксана Маруняк. 

Також у рамках свята 18 травня у Львові відбудеться  великий парад вишиванок, до якого запрошують долучитись усіх охочих. 

comments powered by HyperComments