Стало відомо, скільки коштів потрібно для ремонту аварійного моста на Львівщині

Олег Довганик  |  Вівторок, 18 квітня 2017, 09:17
Львівська ОДА звернулась до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана
Стало відомо, скільки коштів потрібно для ремонту аварійного моста на Львівщині

Влада Львівщини просить прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана виділити кошти на ремонт аварійного мосту у Львівській області.

Про це «Справжній варті» повідомив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло.

«Ми звернулись до прем’єр-міністра України щодо виділення коштів на аварійний міст, де стався обвал. Є потреба у виділенні 200 млн грн на проведення його ремонту», - повідомив Кокотайло.

Нагадаємо, 23 березня поблизу с. Заліски Жидачівського району (Жирівська сільська рада) сталось руйнування пішохідної частини автомобільного мосту через річку Дністер (автодорога М 12 «Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка»).

Нагадаємо, на Львівщині уже розпочали ремонтні роботи на десятьох напрямках.

Також на Львівщині у 2017 році розпочнеться будівництво північної об’їзної міста Львова.

Як повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян, зараз цей проект перебуває на стадії проектно-кошторисної документації.

«Я сподіваюсь, що його імплементація розпочнеться у 2017 році. Станом на сьогодні я не бачу перешкод для того, щоб цей проект був зупинений. Безумовно, дорога знімить навантаження для міста Львова і для об’їзної навколо Львова», - зазначив Омелян.

comments powered by HyperComments