Стало відомо, коли на Львівщину приїде Президент України

Олег Довганик  |  Понеділок, 17 квітня 2017, 16:40
Ремонт дороги до Радехова планують завершити до 20 травня
Стало відомо, коли на Львівщину приїде Президент України

Ремонтні роботи на ділянці від Львова до Золочева будуть завершені у червні.

Про це «Справжній варті» повідомив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло.

«Дорогу до Радехова плануємо завершити до 20 травня. 25 травня на відкриття дороги має приїхати Президент України Петро Порошенко. Від Кам’янки-Бузької до кордону із Волинською областю дорога була відремонтована минулого року, а цього року ми завершуємо ділянку від Львова до Кам’янки-Бузької», - повідомив Роман Кокотайло.

Він також розповів подробиці ремонту дороги у Великих Мостах.

З його слів, на частині цієї ділянки уже проведені тендерні процедури, а на частині дороги від Червонограда до кордону із Волинською областю тендер буде тільки проводитись.

«Тендер уже розіграний від Жовківського району до Червонограда і «Автомагістраль-Південь» виконує ці роботи», - повідомив Кокотайло.

Нагадаємо, на Львівщині уже розпочали ремонтні роботи на десятьох напрямках.

Також на Львівщині у 2017 році розпочнеться будівництво північної об’їзної міста Львова.

Як повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян, зараз цей проект перебуває на стадії проектно-кошторисної документації.

«Я сподіваюсь, що його імплементація розпочнеться у 2017 році. Станом на сьогодні я не бачу перешкод для того, щоб цей проект був зупинений. Безумовно, дорога знімить навантаження для міста Львова і для об’їзної навколо Львова», - зазначив Омелян.

comments powered by HyperComments