З добром у серці: у Львові представили унікальні писанки-дзеркала (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 12 квітня 2017, 18:59
"Віддзеркалення щастя" - благодійний проект, виконаний дітьми із творчих шкіл.
З добром у серці: у Львові представили унікальні писанки-дзеркала (ФОТО)

Сьогодні, 12 квітня, у Львові на вул. Кн. Ольги, 95, відбулось урочисте відкриття доброчинної, соціальної, культурно-мистецької акції до Великодня «Віддзеркалення щастя» для адресної матеріальної допомоги дітям учасників АТО.

Особливою подія є й тому, що усі роботи виконали дітки із творчих шкіл Львова, які не залишились осторонь чужої біди та із задоволенням витратили свої час та сили на створення великодньої краси:

"Насправді працювалось дуже легко та весело, нас ніхто не змушував та не допомагав створювати малюнки. Учителька лише коригувала ідеї та давала поради як краще зобразити те чи те. Такий проект є дуже потрібним, бо діти, для яких збираємо кошти, нічим не відрізняються від нас і складно уявити, куди б подався кожен із нас, якби у нас не стало дому", - розповіла юна співавторка однієї з робіт, учениця школи "Малювці" Софія. 

"Я мрію, аби діти вчились допомагати іншим, аби це був їхній свідомий творчий внесок. Бо хоч діти й не мають грошей, вони можуть об`єднати свої зусилля й тим самим допомогти тим, хто цього потребує, в даному випадку іншим діткам. Власне тому й було створено цей проект", - розповіла "Справжній Варті" співорганізаторка проекту та керівник Школи мистецтв Оксана Бондарук.

Писанки-дзеркала можна переглянути до 28 квітня, а власне у цей день відбудеться благодійний аукціон, кошти з якого буде передано на адресну допомогу дітям з сімей АТО.

 

comments powered by HyperComments