У Львівській міськраді не погодили закупівлю пресувального обладнання

Середа, 5 квітня 2017, 14:23
Договір лізингу на мільйон євро не підтримала інженерна комісія ЛМР.
У Львівській міськраді не погодили закупівлю пресувального обладнання

4 квітня відбулось засідання інженерної комісії  Львівської міської ради, яка не погодила договір лізингу на придбання нового дорогого (близько 1 млн євро) пресувального обладнання. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу Народного контролю.

За словами депутата Віталія Свінціцького, який ініціював блокування питання, основною причиною стало передання покупки ЛКП “Львівспецкомунтранс”.

“Ми сьогодні не маємо права видавати мільйони з бюджету на потреби цього підприємства, до діяльності якого є питання і в громади, і в депутатів, і в прокуратури” , - заявив депутат.

Свінціцький також згадав про блокаду мешканцями Рясного території “Сільмашу” та інших “пресувальних” майданчиків у мікрорайонах Львова.

Як зазначив посадовець, слід відкласти укладання договору до встановлення діалогу з громадою, яке з великою імовірністю навіть не матиме можливості працювати через протести мешканців.

Нагадаємо у Львові виділили 180 тисяч гривень на аудит "Львівспецкомунтрансу", результати якого мали публічно оприлюднити ще у березні.

Більше новин на тему сміття у Львові читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments