Аудит “Львівспецкомунтрансу” обійдеться місту в 180 тисяч гривень

Понеділок, 6 лютого 2017, 22:56
Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до міського бюджету на 2017 рік.
Аудит “Львівспецкомунтрансу” обійдеться місту в 180 тисяч гривень

6 лютого у Львові затвердили зміни, внесені до розподілу видатків міського бюджету на 2017 рік за головними розпорядниками коштів. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі міської ради.

Зокрема, затвердили здійснення перерозподілу видатків департаменту житлового господарства та інфраструктури на суму 180,0 тис. грн. для оплати послуг щодо фінансування аудиту ЛКП «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс».

Нагадаємо, що у Львові вирішили провести повний аудит підприємства “Львівспецкомунтранс”, який буде здійснювати аудиторська компанія “ДК-Україна”.

Окрім цього, було затверджено виділення додаткових асигнувань за рахунок видатків на виконання рішень судів, передбачених виконавчому комітету: управлінню державної реєстрації юридичного департаменту 203 тис. грн. у зв’язку із стягненням виконавчого збору та на витрати для проведення виконавчих дій.

За пропозицією управління охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики з метою забезпечення фондом оплати праці працівників комунальних стоматологічних поліклінік Львова також схвалено перерозподіл коштів медичної субвенції на суму 8 мільйонів 350 тисяч гривень у межах галузі «Охорона здоров’я».

 

comments powered by HyperComments