На потреби Львівщини із обласного бюджету скерували 85 мільйонів

Понеділок, 27 березня 2017, 11:11
Більша частина коштів — на заробітну плату бюджетників.
На потреби Львівщини із обласного бюджету скерували 85 мільйонів

За минулий тиждень із бюджету Львівської області виділили 85 мільйонів гривень, відповідно до замовлень головних розпорядників коштів. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Як поінформували у департаменті фінансів Львівської облдержадміністрації, 65,9 мільйонів гривень із вказаної суми було скеровано на зарплату заробітну плату працівникам обласних бюджетних установ.

Решта фінансів була розподілена на закупівлю медикаментів (4,5 мільйона), продукти харчування (3,4 мільйона), закупівлю канцтоварів та ремонту техніки (2,3 мільйона), стипендії учнів ПТНЗ та студентів ВНЗ І та ІІ рівнів акредитації (3,5 мільйона), інші видатки (900 тисяч).

Окрім цього, певні суми коштів виділили на виконання обласних програм у сфері освіти (400 тисяч) та надання одноразової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам області за їхніми зверненнями (800 тисяч).

Нагадаємо, відповідно до затвердженої Львівською облрадою програми розвитку освіти, цьогоріч на цю галузь передбачено 77, 9 мільйонів гривень.

Також на Львівщині фінансово підтримають військові формування, на які скерують 11 мільйонів гривень із бюджету області.

Раніше “Справжня Варта” повідомляла, що незабаром буде оголошено конкурс на фінансову підтримку спортивних заходів “Відкриті кубки Львова-2017”. 

comments powered by HyperComments