У Львові знову ініціюють проведення позачергової сесії облради

Олег Довганик  |  П'ятниця, 24 березня 2017, 19:29
Свободівці ініціюють позачергову сесію Львівської облради через проблему з вивезенням сміття
У Львові знову ініціюють проведення позачергової сесії облради

Фракція ВО «Свобода» у Львівській обласній раді закликала голову ради зібрати позачергову сесію у зв`язку з критичною ситуацією із вивезенням побутових відходів у м. Львові та Львівській області. Про це повідомила прес-служба партії.

Звернення з цього приводу та проект рішення сесії зареєстрував голова фракції ВО «Свобода» у Львівській облраді Олег Панькевич.

Фракція, зокрема, пропонує заслухати інформацію Львівської обласної державної адміністрації про заходи для розв’язання критичної ситуації з вивезенням твердих побутових відходів у місті Львові та Львівській області, дати оцінку роботі адміністрації з цього питання.

У проекті рішення також пропонується доручити Львівській обласній державній адміністрації розробити та подати на розгляд обласної ради програму поводження з твердими побутовими відходами у Львівській області.  

Нагадаємо, депутати Львівської обласної ради прийняли рішення "Про створення тимчасової контрольної комісії з перевірки інформації про незаконну утилізацію твердих побутових відходів у Львівській області". 

За таке рішення проголосували 55 депутатів обласної ради. 

Своїм рішенням депутати також затвердили персональний склад комісії і вибрали головою комісії депутата від "Укропу" Дмитра Пазина.

Перше засідання тимчасової контрольної комісії Львівської обласної ради з перевірки інформації про незаконну утилізацію твердих побутових відходів у Львівській області відбудеться наступного тижня. Про це повідомив депутат облради Дмитро Пазин, який очолив цю комісію.

 

 

comments powered by HyperComments