Львівські депутати почнуть контролювати вивіз сміття із наступного тижня

Олег Довганик  |  Середа, 22 березня 2017, 15:01
Комісія працюватиме над завданнями, яке поставила перед нею Львівська обласна рада
Львівські депутати почнуть контролювати вивіз сміття із наступного тижня

Перше засідання тимчасової контрольної комісії Львівської обласної ради з перевірки інформації про незаконну утилізацію твердих побутових відходів у Львівській області відбудеться наступного тижня. Про це повідомив депутат облради Дмитро Пазин, який очолив цю комісію.

За його словами, до кінця тижня він планує поспілкуватися з усіма членами комісії.

Комісія працюватиме над завданнями, яке поставила перед нею Львівська обласна рада: аналізуватиме виявлені факти з виїздом на місце, публічні матеріали та повідомлення представників територіальних громад, громадських організацій, ЗМІ, правоохоронних органів, громадян.

"Ситуація, яка склалася з львівським сміттям, вимагає вирішення. На території нашого району 13 березня, біля Яворівського озера, найбільшої водойми, де відпочиває багато людей, виявили несанкціоноване львівське сміття. З одного боку, ми розуміємо львів’ян – треба кудись вивозити непотріб. Але чому від цього мають страждати інші території, рекреаційні зони тощо?  Роботу комісію планую побудувати таким чином, щоб ми виїжджали на місце  скиду сміття, співпрацюватиме з екологами, з контролюючими органами. Вимагатимемо оперативного реагування на дії порушників. Запрошуємо до співпраці громадськість", - відзначив депутат.

Нагадаємо, 21 березня на черговій сесії Львівської обласної ради утворили тимчасову контрольну комісію . До складу тимчасової контрольної комісії увійшли по одному представнику від кожної фракції.

 

 

comments powered by HyperComments