У Львові бійці-націоналісти пройшли процедуру зважування перед турніром "Іду на Ви" (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 24 березня 2017, 19:07
Напередодні турніру "Іду на Ви" учасники провели традиційне публічне зважування.
У Львові бійці-націоналісти пройшли процедуру зважування перед турніром "Іду на Ви" (ФОТО)

Сьогодні, 24 березня, у холі Львівського музею етнографії відбулось публічне зважування бійців-націоналістів, які вже завтра змагатимуться між собою у рамках турніру реалістичного бою "Іду на Ви".

"Ми організовуємо реалістичні бої з 2009 року й об`їздили майже всі обласні центри України, а потім була перерва на Революцію Гідності та війну. І от сьогодні у Львові проводимо офіційне зважування наших бійців-професіоналів, які вже завтра у Палаці спорту "Україна" будуть проводити свої професійні поєдинки та виборювати першість по правилах ММА", - розповів "Справжній Варті" голова оргкомітету турнірів з реалістичного бою "Іду на Ви" Арсеній Білодуб. 

"Для нас цей турнір став традиційним і є відомим не лише у патріотично налаштованому оточенні, але й на загал, що є можливим лише через безкомпромісні поєдинки та рівню хлопців, який постійно зростає. А завдяки організаційній та фінансовій підтримці не лише наших постійних спонсорів, а також Національному Корпусу, Полку Особливого Призначення АЗОВ та Східному Корпусу ми вийшли на чотири турніри у рік", -  додав лідер "Спортивного корпусу" ГО "Східний Корпус", головний суддя змагань турніру "Іду на Ви" Станіслав Микуленко.

У рамках змагань завтра хлопці між собою змагатимуться у 8-и вагових категоріях по олімпійській системі. Загалом перед публікою виступлять 80 бійців, після чого відбудуться 5 професійних поєдинків. 

comments powered by HyperComments