Сміттєсортувальна лінія не несе екологічної загрози мешканцям Рясного, - ГрінКо-Захід

Четвер, 23 березня 2017, 14:34
Компанія отримала офіційне підтвердження від державних структур.
Сміттєсортувальна лінія не несе екологічної загрози мешканцям Рясного, - ГрінКо-Захід

Нещодавно компанія ГрінКо-Захід (ТзОВ "Захід ресурс плюс") отримала офіційне підтвердження від ДП ДІПМ Містопроект  -  топографічне знімання 500 м санітарно-захисної зони, передбаченою вимогами законодавства, на генеральний план Львова, що доводить екологічну безпеку сміттєсортувальної лінії для мешканців Рясного. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на сторінку компанії у “Фейсбуці”.

Як прокоментував ситуацію директор ГрінКо Олександр Залєвський, сміттєсортувальна лінія на території Сільмашу розміщується на безпечній — понад 500 метрів від житлових та інших будівель — відстані, отже не несе екологічної загрози.

Слід зазначити, що відповідно до офіційного роз’яснення ГУ Держспоживслужби у Львівській області, для сміттєспалювальних та сміттєпереробних заводів, полігонів ТПВ передбачається санітарно-захисна зона 500 метрів.

Нагадаємо, у лютому відбулась зустріч керівництва ГрінКо із громадськими активістами, де були представлені усі документи, необхідні для запуску сміттєсортувальної лінії на території Сільмашу у Львові.

comments powered by HyperComments