Якщо людина, яка очолює міськраду, не може вирішити питання зі сміттям - ми знайдемо іншу, - активісти

Четвер, 23 березня 2017, 13:14
Представники “Національного Корпусу” поділилися своїми візіями щодо ситуації у Львові.
Якщо людина, яка очолює міськраду, не може вирішити питання зі сміттям - ми знайдемо іншу, - активісти

Львівські активісти втомилися привертати увагу міської влади до проблеми сміття та вимагати її вирішення:

“Чесно кажучи, дістало, що це вже традиція - кожного четверга виходити під міську раду, вимагаючи вирішити справу сміття. Влада, на чолі з Андрієм Івановичем Садовим, нас не чує і не робить жодних кроків для вирішення сміттєвого питання у Львові. Наші кошти "відмиваються" для того, щоб вивозити сміття в інші регіони та скидати його в лісопосадках”, - зізнається представник “Національного Копусу” Святослав "Хоробрий" Сірий.

За його словами, побратими з Дніпропетровської, Київської, Житомирської областей постійно інформують про знайдене сміття чи заблоковані фури зі Львова.

“Блокують фури з львівськім сміттям, які без жодних документів, накладних їдуть в невідомих напрямках на невідомі, неіснуючі сміттєві полігони. Таке враження, що їх повинні звідти відправляти в космос!”, - обурюється Святослав Сірий.

Наразі активісти культурно попереджають керівництво Львова, що слід вирішувати проблему, інакше знайдеться інша людина, яка займеться цим питанням, і висувають чіткі вимоги:

“Якщо людина, яка очолює міськраду, не може якось вирішити це питання, ми знайдемо іншу. Тому вимоги прості: вирішити питання з сміттям у Львові, використовувати наші кошти рентабельно, додати пункт до ухвали, прийнятої на Водохреща - про те, щоб заборонити переробку, вивіз, пресування, сортування сміття на території міста Львова, побудувати завод та лінії за межами [міста], на тих ділянках, де дозволено, і дати людям спокійно жити”, - зрезюмував активіст.

Нагадаємо, у Львові відбувся театралізований пікет проти львівського сміття під стінами Ратуші.

comments powered by HyperComments