Хокеїстки Львівщини стали срібними призерами чемпіонату України

Середа, 22 березня 2017, 12:39
Відбувся Фінал Чотирьох у Києві.
Хокеїстки Львівщини стали срібними призерами чемпіонату України

Нещодавно завершився останній етап чемпіонату України з хокею серед жіночих команд, де представниці Львівщини — Анна Веремчук та Наталія Козачук вибороли дві срібні нагороди. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Захисник Анна Веремчук і талановитий воротар Наталія Козачук змагалися у складі київської ХК “Україночка”, яка посіла друге місце на турнірі, поступившись сходинкою лише “Королевам Дніпра”.

Далі у турнірній таблиці — харківські “Пантери”, які виграли бронзу, “Дніпровські Білки” та ХК “Лавина” (Кременчук).

Переможниць привітав заступник Міністра молоді та спорту України Микола Даневич, президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін та віце-президент Федерації Георгій Зубко, які нагородили п’ятьох спортсменок медалями, а найкращі гравчині команд (за думкою тренерів) отримали у подарунок хокейні ключки від партнерів чемпіонату.

Усього в рамках першого українського жіночого хокейного чемпіонату зіграли 30 матчів, де розіграли 232 шайби. Першу історичну шайбу закинула у ворота нападниця “Україночки” Юлія Добровольська.

comments powered by HyperComments