Учасники АТО і Революції Гідності виступили проти "провокації" у Львові

Олег Довганик  |  Середа, 8 березня 2017, 16:33
Представників партії «Свобода» закликали не рухати прапор Євросоюзу
Учасники АТО і Революції Гідності виступили проти "провокації" у Львові

Учасники АТО і Революції Гідності виступили проти провокації, яку вчинили у Львові представники та прихильники партії «Свобода». Про це пише Справжня варта із посиланням на соціальні мережі.

«У 2013 році нас всіх об’єднав Майдан. Всі ми, як одна велика родина, відстоювали гідність нашої держави: нашу незалежність, наше право обирати. Студенти, які першими постраждали від рук тирана Януковича, вийшли підтримати європейське майбутнє. Всі, як один, мали на меті відстояти наше право розвиватися, як всі країни цивілізованого світу. Поруч з синьо-жовтим стягом завжди був прапор Євросоюзу – як символ єдиного прагнення до Європи», - йдеться у листі.

У ньому також зазначається, що під цими прапорами пролилась кров. Саме за це увійшли у вічність, в історію України наші Герої Небесної Сотні.

«Зараз ми за кілька кроків від того, щоб стати частиною Європейської спільноти. Цього тижня будуть розглядати питання безвізового режиму, і саме цього тижня певні «активісти» вирішили вчинити демарш проти своєї держави. Вчора біля обласної адміністрації певні особи зняли прапор Європейського союзу. Очевидно, що такі дії – злочин проти власної країни, зрада державницьким інтересам та зневага до бажання свого народу! Ми засуджуємо такі дії та вимагаємо не створювати провокацій, які шкодять нашій державі!», - йдеться у листі.

Лист підписали: Стародуб Микола, учасник АТО Маслянко Тарас, учасник АТО Правосудов Володимир, учасник АТО Правосудов Володимир - сотник 19-і сотні, Солонинко Ігор - сотник 5-і сотні, Круц Іван - сотник 29-і сотні, Пастернак Мирон - постраждалий, Садовський Степан - важко поранений на Майдані, Івануса Іван - майданівець, учасник АТО Білик Валерій - сотник 31-і сотні Майдану, Чабан Ігор – важко поранений на Майдані.

Підтримав лист також і користувач Фейсбуку Ігор Чабан.

«Вирішив підтримати цього листа, бо дійсно так думаю. Не на часі нам втратити яку-не яку, але підтримку Євросоюзу. Не хочу вдаватись до параної, але вчинок (зривання прапору Євросоюзу) досить дивний, якщо не більше і вигода від цього демаршу... А кому це вигідно? Отже я підписав. Хто погоджується з листом, ставте коментар "підтримую" і це буде й ваш підпис», - написав він у Фейсбуці.

Нагадаємо, учора під час сесії Львівської облради націоналісти вчинили провокацію – зняли прапор Євросоюзу і замість нього повішали червно-чорний прапор.

comments powered by HyperComments