Львівські правоохоронці завадили помічнику судді та адвокату поділити “долю”

Субота, 4 березня 2017, 15:31
“Скосити зелених” не дали кільком чиновникам на Львівщині.
Львівські правоохоронці завадили помічнику судді та адвокату поділити “долю”

Нещодавно, у момент отримання хабара, погоріли помічник львівського судді та адвокат. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.

Як вдалось встановити, в одному із львівських судів було організовано схему, відповідно до якої за гроші “вирішувались” різні питання. Якраз під час здійснення однієї з таких схем було затримано вказаних корупціонерів.

Чиновники вимагали від “вдячного чоловіка” 700 американських доларів, натомість обіцяли закрити провадження, яке нажив місцевий мешканець за керування автівкою у нетверезому стані.

Правоохоронці перевіряють причетність до корупційної схеми інших судових посадовців.

Відтак, гроші та інші докази було вилучено з місця події. За хабарництво організованій групі загрожує позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, днями на Львівщині спіймали головного лікаря, який організував корупційний “бізнес”.

Також за хабарництво у Львові судитимуть заступницю головного лікаря, яка отримала круглу суму наприкінці минулого року.

Раніше “Справжня Варта” інформувала, що кільком головам районних рад на Львівщині повідомили про підозру у вчиненні корупційних дій.

Цього місяця на хабарі також зловили службовця фіскальної служби.

comments powered by HyperComments