У Львові нетверезий водій прийшов до патрульних з повинною

Субота, 4 березня 2017, 09:33
Чоловік скоїв ДТП і поїхав святкувати уродини.
У Львові нетверезий водій прийшов до патрульних з повинною

Днями, на вулиці Жовківській у Львові інспектори поліції виявили ВАЗ із характерними для ДТП пошкодженнями. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу Патрульної поліції Львова.

Нетверезий господар автівки сам зізнався правоохоронцям, що за якийсь час до зустрічі з ними, на вулиці Східній наїхав на металевий стовпець. Але замість викликати поліцію, повернувся додому на святкування уродин.

Чоловік погодився скласти тест на драгері, який показав 1.51 проміле.

На порушника склали одразу декілька протоколів: за вчинення ДТП (ст. 123 КУпАП), вживання алкоголю після події (ч.4 ст. 130 КУпАП), залишення місця дорожньо-транспортної пригоди (ст. 122-4).

Відповідно до санкцій статей, горе-водію загрожує до 3 років позбавлення права керування та штраф на 20 400 гривень. Справу передадуть до суду.

За попередніми даними, минулої доби поліцейські склали 16 протоколів за нетверезе водіння чи під впливом наркотиків на автодорогах Львівщини, у тому числі — 13 безпосередньо у Львові.

Нагадаємо, наприкінці лютого у страшній аварії на Київщині загинув львівський музикант.

Раніше "Справжня Варта" повідомляла про затримання у Львові нетверезого водія, кількість алкоголю в крові якого було перевищено у 13 разів

comments powered by HyperComments