У Львові впорядкують площу біля пам’ятника Степанові Бандері

П'ятниця, 24 лютого 2017, 18:54
Про це повідомили у відповідь на запит свободівців у Галицькій районній адміністрації м. Львова.
У Львові впорядкують площу біля пам’ятника Степанові Бандері

У 2017 році у Львові проведуть реконструкцію площі біля пам'ятника Провідникові ОУН Степанові Бандері. Таку інформацію надали “Справжній Варті” у прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода".

Як йдеться у відповіді на запит голови фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді Олега Панькевича, Галицька районна адміністрація міста Львова провела процедуру закупівлі, за результатами якої укладе з переможцем договір на виконання робіт. Реконструкція площі відбудеться цього року.

"Ми наполягали, щоби міська влада Львова облаштувала площу біля пам'ятника до 25-річчя Незалежности України. Бо досі поблизу пам'ятника ‒ зруйнований дитячий майданчик, зачинена громадська вбиральня, незавершено мощення майданчика довкола постаменту, несправні ліхтарі, обдерта та поржавіла зупинка транспорту. Однак торік цього не було зроблено", - йдеться в депутатському запиті.

Нагадаємо, що у січні 2016 року Олег Панькевич звернувся із депутатським запитом до міського голови м. Львова Андрія Садового про впорядкування території довкола пам'ятника Провіднику ОУН Степанові Бандері у Львові. Як зазначив свободівець, до нього звертаються громадські організації, активісти та авторитетні львів'яни стосовно незадовільного стану території біля пам'ятника Степанові Бандері у Львові.

comments powered by HyperComments