Львівщина прийматиме Міжнародну агропромислову виставку "EuroAGRO"

Понеділок, 20 лютого 2017, 16:01
Такий захід пройде у Львівській області вже вдруге.
Львівщина прийматиме Міжнародну агропромислову виставку "EuroAGRO"

У Львові відбудеться Міжнародна агропромислова виставка "EuroAGRO". Під час заходу, який запланували на листопад, українські та польські виборники представлять агротехніку та обміняються досвідом ведення сільського господарства. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі ЛОДА.

Деталі проведення виставки узгодили нещодавно, під час зустрічі директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА  Наталії Хмиз із представниками польської компанії Targi Kielce S.A. і ПрАТ "Гал-ЕКСПО".

За словами Наталії Хмиз, тематичними напрямками виставки стануть: агротехніка, тепличне господарство, присадибне господарство, рослинництво, садівництво, городництво, тваринництво, птахівництво, органіка, біогазове обладнання, IT-технології в управлінні агропромислового комплексу.

"Під час виставки українські виробники зможуть продемонструвати свої досягнення, отримати приклади успішного досвіду колег з інших європейських країн. Також ознайомитись з новими технологіями, запропонованими польськими виробниками, взяти участь у дискусійних майданчиках та обговорити актуальні питання в сільському господарстві", - зазначила директор департаменту.

До слова, під час зустрічі польська сторона також запросила аграріїв Львівщини відвідати Міжнародну виставку сільськогосподарської техніки "Agrotech". Вона відбудеться 17-19 березня 2017 року в м.  Кельце. Також українські аграрії зможуть ознайомитись з господарствами Польщі, які займаються вирощуванням та переробкою ягід.

comments powered by HyperComments