Торік на будівництво та реконструкцію об’єктів охорони здоров’я Львівщини скерували майже 17 млн грн

Четвер, 16 лютого 2017, 20:57
Про стан фінансування та виконання робіт на об’єктах охорони здоров’я в області розповів Роман Пишняк.
Торік на будівництво та реконструкцію об’єктів охорони здоров’я Львівщини скерували майже 17 млн грн

16 лютого, у Львові відбувся звіт в.о. начальника управління капітального будівництва Романа Пишняка, який повідомив, що у 2016 році на будівництво та реконструкцію медичних установ області скерували 16 млн 827 тис грн. Про це інформує “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

За його словами, у реконструкцію II поверху аптеки під жіночу консультацію в м. Броди торік вклали 7 млн 798 тис грн,  у будівництво акушерського корпусу на 30 ліжок в м. Миколаєві – 3 млн 600 тис грн. На проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з відновленням пошкодженого пожежею корпусу обласного дитячого протитуберкульозного санаторію у смт. Журавно  Жидачівського району скерували 2 млн 561 тис грн,  на реконструкцію пологового відділення на 30 ліжок Бродівської центральної лікарні – 2 млн  535 тис грн.

Окрім того, у 2016 році тривали роботи із реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру на вул. Дж. Вашингтона, 6. Торік освоїли 334 тис грн.

Зазначимо, що для завершення реконструкції перинатального центру у Львові залучать додаткові кошти із державного та обласного бюджетів.

comments powered by HyperComments