На Львівщині активно борються з нетверезими водіями

Вівторок, 7 лютого 2017, 02:37
У новому 2017 році в одному районі області вже склали 11 протоколів на порушників
На Львівщині активно борються з нетверезими водіями

Підвищення штрафів майже ніяк не впливає на кількість порушників на дорогах. Так, лише за трохи більше ніж місяць нового року в одному районі області вже склали протоколи на 11 порушників. Йдеться про Золочівський район. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області з посиланням на Золочівський відділ поліції.

Зокрема, повідомляється, що востаннє протокол був складений 4 лютого на водія  «Ауді-80», який порушував правила під час руху об’їзною дорогою Золочева. З’ясувалося, що порушнику 22 роки і він сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Сьогодні молодому чоловікові загрожує штраф 10, 200 гривень, а також позбавлення права керувати автомобілем терміном на рік.

У відділі комунікації поліції Львівської області також нагадали, що за повторне правопорушення такому порушнику необхідно буде сплатити штраф у розмірі 20,400 гривень і забути про водіння автомобіля на три роки. Третє порушення залишить любителя сідати за кермо напідпитку без водійських прав на 10 років, також буде стягнено штраф у розмірі 40, 800 гривень. 

comments powered by HyperComments