У Львові працюють над створенням архітектурних 3D-моделей для незрячих діток

Вівторок, 31 січня 2017, 20:31
Ресурсний центр “Львівської політехніки” шукає фахівців із 3D-моделювання.
У Львові працюють над створенням архітектурних 3D-моделей для незрячих діток

Ресурсний центр освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами НУ «Львівська політехніка» запрошує усіх небайдужих фахівців 3D-моделювання долучитися до друку архітектурних споруд для незрячих діток. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

На нещодавно придбаному 3D-принтері у Центрі вже надрукували перші макети – Ейфелеву вежу і Собор серця Христового у Парижі. 

«Якості друку досягали  протягом  цілого  тижня роботи, експериментувань і проб. Зараз тривають експерименти з 3D-принтером,  його налаштуваннями, які дозволять досягти потрібної якості друку для різних полімерних матеріалів, товщини об'єктів і їх розмірів.  Сподіваємось,  завдяки  цікавій  і  непростій роботі незряча  малеча  незабаром  зможе  осягнути  на  дотик  нові джерела пізнання», - зазначила керівник Центру, Оксана Потимко.

У планах  Центру – надрукувати  споруди  Львова  та  інших міст України,  макети  стадіонів,  цирку, тощо. Тому для продуктивної роботи запрошують долучатись небайдужих, які знаються на  3D-моделюванні.

Усі охочі допомогти можуть звертатися до Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами НУ «Львівська політехніка» (вул. Митрополита Андрея, 3, каб. 39).

Нагадаємо, раніше у Львові встановили першу архітектурну модель Ратуші для незрячих.

comments powered by HyperComments