Один із районів на Львівщині буде спеціалізуватися на ягідництві

Четвер, 26 січня 2017, 20:32
Головні здобутки Перемишлянщини за 2016 рік.
Один із районів на Львівщині буде спеціалізуватися на ягідництві

26 січня відзвітувався перед громадськістю голова Перемишлянської РА Володимир Танчин. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

За словами посадовця, у 2016 році на території району відкрили низку об’єктів сільськогосподарського призначення: ПП "Агрофірма "Дзвони" ввела в експлуатацію зерноочисний комплекс із зерносховищем на 23 тисячі тонн зерна; у с. Вовків та с. Кореличі для зберігання овочів провели реконструкцію приміщень під овочесховища загальною місткістю – 2,7 тис тонн.

Крім цього, ТзОВ "Агросвірж" закінчило реконструкцію двох тваринницьких приміщень та наразі проводить реконструкцію третього приміщення під пташники на 75 тис голів курей бройлерів. 

"ФГ "Кимир" та ПП "Русин ЛС" завершили часткову реконструкцію тваринницьких приміщень та поставили на відгодівлю 600 голів свиней. А ФГ "Дусанів" – 260 голів свиней", - розповів Володимир Танчин.

За словами Володимира Танчина, у регіоні реалізується проект "500 успішних сімейних господарств". Перемишлянський район став одним із чотирьох перших учасників проекту та буде спеціалізуватися на ягідництві.

Нагадаємо, що на Львівщині також відкрили 50 підприємств за минулий рік.

 

comments powered by HyperComments