Незабаром у Львові відбудеться Форум місцевого самоврядування

Середа, 25 січня 2017, 16:51
Активісти та депутати обговорять механізми впровадження бюджету участі.
Незабаром у Львові відбудеться Форум місцевого самоврядування

У п’ятницю, 27 січня, у Львові відбудеться Форум "Бюджет участі: ефективне партнерство влади і громади". Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

Форум має на меті обговорення механізмів впровадження бюджету участі у містах; спільний аналіз досягнень та викликів; обговорення кращих практик в містах України, що вже почали впроваджувати бюджет участі та обмін досвідом з тими хто тільки планує використовувати цей механізм співпраці влади і громади.

Захід розпочнеться о 9:30 та триватиме до 16:30, за цей час учасники зможуть подискутувати на теми: «Чи потрібний бюджет участі українським містам?», «Які громадські ініціативи мають перспективу?», «Як здійснювати якісний моніторинг виконання проектів?».

Участь у Форумі візьмуть представники місцевого самоврядування, громадських об’єднань, громадські активісти та депутати місцевих рад.

Захід організований Інститутом Регіонального Розвитку за сприяння Департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації у рамках реалізації субгранту USAID проекту "Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження».

Фурум відбудеться у конференц-залі "Панорама" готелю "Дністер", (вул. Матейка, 6).

Нагадаємо, що у Львові 67 проектів фінансуватимуть цьогоріч за міські кошти в рамках Громадського бюджету.

comments powered by HyperComments