За останні 10 років кількість гостей Львова зросла майже в 4 рази, - управління туризму

Вівторок, 24 січня 2017, 21:31
Управління туризму ЛМР відзвітувало перед громадою Львова про свою діяльність у 2016-му році та поділилося планами на цей рік.
За останні 10 років кількість гостей Львова зросла майже в 4 рази, - управління туризму

За 2016 рік Львівський туристичний офіс організував три масштабних заходи: “Обери музей свого настрою”, “Дні європейської спадщини” та Львівський туристичний форум, а також взяв участь у 21-му міжнародному туристичному заході (COOTM в Пекіні, IFTM Top Resa в Парижі, Routes Europe 2016 у Кракові, ТУРБИЗНЕС у Мінську та ін). Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Цьогоріч у Львові планують збільшити кількість іноземних туристів на 51%, але разом з тим зважатимуть на комфорт мешканців. Як зазначила начальник управління туризму Галина Малець, для цього будуть реалізувати Концепцію розподілу туристичного навантаження на громадський простір Львова.

В управлінні зазначили, що за останні 10 років кількість гостей міста зросла майже в 4 рази. За даними опитування “Інституту міста”, проведеного на замовлення управління туризму, у 2016-му у Львові побувало 2 мільйони 600 тисяч туристів, чим перевищив туристичний збір за 6 років у 4 рази.

Надходження в бюджет міста від галузі туризму зросли за останні 3 роки в 2,2 рази і у 2016 році сягнули 71 млн. грн.

Нагадаємо, що місто активно представляють за кордоном, зокрема, цьому сприяв “Львівський місяць” у Вроцлаві. Також делегація Львівської ОДА представляла туристичний потенціал області на виставці у Вільнюсі.

comments powered by HyperComments