Що привабило литовців у Львівщині: підсумки туристичної виставки у Вільнюсі

Понеділок, 23 січня 2017, 18:46
Львівщина презентувала литовцям можливості відпочинку чотири сезони на рік.
Що привабило литовців у Львівщині: підсумки туристичної виставки у Вільнюсі

Нещодавно у столиці Литовської Республіки завершилась туристична виставка "Адвентур 2017", де Львівщина єдиною серед областей представляла Україну. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Упродовж трьох днів делегація від департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва, а також управління туризму і курортів ЛОДА презентувала туристичні та курортні потужності області, а також можливості мандрувати впродовж чотирьох сезонів на рік.

"Литовські відвідувачі єдиного українського стенду на виставці найбільше цікавились активним відпочинком у Карпатах, курортами, історико-культурною та архітектурною спадщиною.  Окрім цього, литовці дізнавались про можливості відпочинку для людей з обмеженими можливостями”, - розповіла в. о. начальника управління туризму і курортів Наталія Табака.

Плюсом для литовців виявилась і зручна логістика: з 27 березня відновлять пряме авіасполучення Львів-Вільнюс за вигідною ціновою пропозицією (50 доларів у обидві сторони).

Відвідав стенд Львівщини на виставці Надзвичайний і Повноважний Посол України в Литовській Республіці Володимир Яценківський.

Нагадаємо, що виставка “Адвентур” слугує місцем зустрічі для міжнародного і місцевого туристичного бізнесу, платформою для співпраці та пошуку інвесторів.

comments powered by HyperComments